Modele flokesh te gjate

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale. MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. Flokët ideale për një fytyrë katrore ose të rrumbullakët. Modeli Elegant dhe élégant Mund të jetë më i guximshëm ose i përmbajtur në varësi të disponimit. Prerjet e stileve të grave në kombinim me ngjyrën krijuese përputhen plotësisht me Vajzat e Reja. Coupes de cheveux krijues sugjerojnë ekzekutimin e një coiffure JO të zakonshme, përdorimin e fijeve gjatesite e ndryshme, asimetri të ndryshme. Ngjyra e flokëve në këtë prerje flokësh duhet të jetë në Harmoni me stilin e përgjithshëm, të jetë i ndritshëm, i guximshëm dhe i ngopur. Është një ndryshim i fijeve të shkurtra dhe të zgjatura, të trajtuara me depozitim.

Coupes de cheveux élégantes, fotot e të cilit janě përzgjedhur për këtë BotIM, NUK ndryshojnë traditat e klasikëve aktualë. Në veçanti, këtë Sezon, si dhe më parë, të Trasha, të butë dhe madje Bangs janě të njohura. Veçanërisht tërheqëse ATA duken në kombinim me një prerje quads, Duke krijuar një përshtypje të veçantë të respektimit dhe toilettage. Për të gjitha Ju që Mund të keni të njëjtat probleme, MOS u shqetësoni, këto MODELE flokësh kërkojnë një kohë shumë të shkurtër por përsëri do Jeni gati për ditën tuaj, qoftë për një orë mësimi APO për një takim. Për më tepër, këto MODELE Mund t`i provoni Edhe në flokë të Lagur, sepse të gjithëve na ka ndodhur të DALiM me nxitim nga shtëpia Kur Sapo Kemi bërë një Dush. Flokë të rruara në një anë Janë femra REBELE, të cilat Duan ta tregojnë këtë gjë në çdo mënyrë. I pëlqen vëmendja, dhe Duan të jenë në Qendër të vëmendjes gjatë Errësira kohës. Shpesh, vijnë në një sallon e flokëve, ne Fletcher ë nëpër Revista të bukura me shkëlqim dhe admiruar një shumëllojshmëri të fotografive të coiffures, por NUK mendojnë për até që ne shohim është coupes de cheveux JO Vetëm grave Shik-së, por Styling, që është, instalimi i plotë në bazë të këtij APO Atje coiffure. Trendi avant-gardës i coupes dhe coiffures femra élégant është karakterizuar nga Bangs gjatë që Mund të theksoj pamjen misterioze, këshilla për flokët shqyer, forma asimetrike. Në përputhje me teknikat moderne për krijimin e flokëve të grave me STIL, është e nevojshme të Merret parasysh Fakti se flokët do të rriten. E rëndësishme! MOS harroni se baza është një prerje Mjaft e shkurtër. Në flokë, flokët do të humbasin formën.

Jetë i Sigurt për të rinovuar prerje flokësh, NUK rritet fillesat-flokët do të Varet, të bëhet “e rëndë”, vëllimi do të zhduket. KY mdoel përveçse i bukur NUK do të shkatërrohet nëse dilni në Shi, sepse flokët do të jenë vetë të valëzuara dhe të lagura! KY lloj modeli do t`i bëjë flokët të shkqlejnë po AQ sa highlighteri juaj. Ju NUK keni nevojë të Jetoni në det për t`u dukur si një perëndeshë plazhi e bronzuar, thjesht shtoni DISA “dallgë” në flokët tuaj. Prerje e flokëve “pixy”, një relativisht e re dhe ndërsa AJO është kryesisht Vajzat e Reja. Edhe PSE është e përkryer për gratë e moshuara.